Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Italiensk restauratør tilbyder gratis pasta til byens ældste

AARHUS: Den århusianske restauratør Marcello Passalia har set, hvad coronavirussen har gjort ved hans fødeland Italien. Det samme må ikke ske for Danmark, og derfor vil han gerne hjælpe og lave mad til de borgere, der ikke selv kan klare det. Helt gratis. Han har en god kammerat, der lavede et lignende initiativ i Milano. Dagen efter stod 350 mennesker klar til at levere mad til de ældste italienere, skriver Århus Stiftstidende.

- Jeg har en restaurant. Jeg har masser af pasta og tomat på lager. Jeg er klar til at lave mad fra syv om morgenen til ti om aftenen. Jeg har bare brug for frivillige, der kan hjælpe med at køre maden ud til de mennesker, der har brug for det. Jeg har set, hvad virussen kan gøre ved et land. Det må vi ikke lade ske i Danmark. Derfor er det vigtigt, at vi står sammen og handler nu. Ikke i morgen, men nu, siger den italienske ejer af restaurant Passione i Aarhus.

Marcello Passalia er ligeglad med økonomi eller om han ender med at gå konkurs på sit initiativ, for ham handler det om at hjælpe de mennesker, der ikke kan klare sig selv. Han har forsøgt at komme i kontakt med nogle af de lokale politikere, for at høre om der er et behov og han kan hjælpe.

MG