I Albertslund tager børnene far med i køkkenet
Foto: Katinka Hustad, Ritzau Scanpix

I Albertslund tager børnene far med i køkkenet

Fars Køkkenskole er stedet, hvor fædre og deres børn lærer at lave lækker mad sammen. Siden 2016 har fædre og deres børn i Albertslund deltaget i det kommunale projekt, der forener hyggeligt samvær og madkundskaber.

ALBERTSLUND: I Albertslund Kommune har man fokus på sundhed – både den fysiske og mentale. Og på Fars Køkkenskole lærer fædre og børn at lave sund mad sammen. Alle kan være med – uanset om man er erfaren i køkkenet eller aldrig har prøvet at lave mad.

Underviserne serverer fif og fiduser, der gør det nemmere og sjovere at lave mad sammen med børn, og de fortæller sjove historier om retterne og råvarerne.

På Fars Køkkenskole er det samværet og hyggen, der er det vigtigste. Et madlavningskursus, som på en sjov og inspirerende måde lærer fædre (bonusfædre, bedstefædre, onkler osv.) at gå i køkkenet sammen med deres børn.

Fars køkkenskole er Danmarks første madlavningskursus for fædre og børn. Det har nu kørt i tre år i Albertslund Kommune. Der er plads til 12 fædre og deres børn i 2. til 4. klasse på et køkkenskole-hold. Et kursus omfatter fem køkkenskoler. Der er cirka en måned mellem hver køkkenskole.

MG

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt