Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Holstebro involverer erhvervsfolk i bæredygtige løsninger

KORT NYT12. JAN 2021 9.13

HOLSTEBRO: Et udvalg med eksperter, lokale erhvervsfolk og politikere skal hjælpe med at fremme bæredygtighed i Holstebro Kommune med særlig fokus på vækst, udvikling og de private leverandørers engagement, oplyser kommunen.
 
Det midlertidige udvalg, der ikke selv har fået beslutningskompetance, skal mødes fem gange til halvdags-workshop og pege på initiativer, der fremmer engagementet for bæredygtighed og energioptimering, når kommune planlægger, bygger, drifter og indkøber. Det kan være indsatser, der skaber direkte forretning i erhvervslivet ved at efterspørge bestemte løsninger. Eller indirekte ved at kommunen stiller rammer til rådighed som laboratorium for andre. 

Udvalgets medlemmer er bl.a. udpeget af Holstebro Byråd, Dansk Byggeri, Vestforsyning A/S, VIA University College og Holstebro Industri- & Håndværkerforening. Tre fagfolk inden for bæredygtighed har også sagt ja til opgaven. Det er Jens Egdal fra Rambøll, Anders Lendager fra Lendager Group og iværksætter Anne Poulsen, der alle vil udfordre billedet og bidrage til udvalgets arbejde med afsæt i trends og deres eget vækst- og udviklingsperspektiv. 

ka