Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Hernings topchef fratræder efter sygemelding

Ole Jespersen, kommunaldirektør i Herning Kommune siden 1998, har besluttet at fratræde sin stilling
8. NOV 2011 9.15

HERNING: Kommunaldirektør, Ole Jespersen, har besluttet at fratræde sin stilling med udgangen af marts måned 2012. Ole Jespersen, som har været kommunaldirektør siden 1. august 1998, har været sygemeldt siden 2. august 2011, oplyser kommunen.

Borgmester Lars Krarup (V), som har arbejdet tæt sammen med Ole Jespersen i knap ti år, fremhæver den store betydning, Ole Jespersen har haft for Herning Kommune:

- Ole Jespersens afgang efterlader et stort hul. Både professionelt og menneskeligt har Ole Jespersen meget store kvaliteter, og han har i allerhøjeste grad bidraget til den positive udvikling, Herning som by og kommune er gået igennem. Derfor er det også med stor beklagelse, at jeg har modtaget meldingen om, at han ikke vender tilbage, siger Lars Krarup.

På Økonomi- og Erhvervsudvalgets møde mandag den 7. november blev medlemmerne orienteret om Ole Jespersens afgang. Samtidig besluttede udvalget at sætte processen med at finde en ny kommunaldirektør i gang. Lundgaard Konsulenterne skal bistå med opgaven.

Ifølge den foreløbige køreplan vil den ledige kommunaldirektørstilling blive opslået sidst i november. Borgmester Lars Krarup forventer, at byrådet på sit møde 31. januar 2012 kan beslutte, hvem der bliver kommunens nye kommunaldirektør.

ka