Havnebade får faste lukketider i København

KORT NYT1. MAR 2020 9.38

KØBENHAVN: Når sommervejret melder sin ankomst senere på året, vil der til badesæsonen være nye restriktioner ved havnebadene ved Islands Brygge, Fisketorvet og Sluseholmen. Fremover lukker de klokken 22, og det er der en særlig grund til, bedyrer kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde (AL) ifølge TV2 Lorry.

- Det er vigtigt for os at sende et signal om, at badning skal foregå om dagen og aftenen af hensyn til de københavnere, der bor tæt på havnebadene og skal have ro om natten. Derfor har vi besluttet at indskrænke åbningstiden, siger Franciska Rosenkilde.

Beslutningen om at lukke de tre københavnske havnebade klokken 22 blev truffet på et møde i Kultur- og Fritidsudvalget i sidste uge. Udvalget godkendte samtidig et forslag om, at havnebadene kan benyttes året rundt og ikke blot i sommersæsonen. Det er ikke første gang, at der kommer restriktioner omkring havnebadene. I 2018 valgte politikerne i København at skærpe reglerne for, hvornår man må spille høj musik i Havneparken på Islands Brygge.

MG

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Lundgaard
Nyhedsbrev