Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Hartmann går fra åremål til kontrakt

Jammerbugts kommunaldirektør hedder fortsat Henrik Hartmann
5. JUL 2011 9.26

 

JAMMERBUGT: En enig kommunalbestyrelse har besluttet at forlænge ansættelsen, men i stedet for på åremål, er kommunaldirektøren nu fastansat på kontraktvilkår. 

Henrik Hartmann blev ansat på en seksårig åremålskontrakt tilbage i 2006, da Jammerbugt Kommune blev dannet ud af de fire gamle kommuner Fjerritslev, Brovst, Pandrup og Aabybro.  

Åremålsansættelsen udløber den 29. februar 2012. 

- Efter seks år med åremål har vi tilbudt Henrik en fastansættelse på kontraktvilkår. Man kan ironisk nok sige, at Henrik har været igennem en meget lang prøveperiode på næsten seks år, forklarer borgmester Mogens Gade (V).

Blå Bog om Henrik Hartmann
Henrik er 53 år. Han er født og opvokset i Ebeltoft, men flyttede i 1979 til Aalborg for at videreuddanne sig på Aalborg Universitet. I 1985 afsluttede har sin kandidateksamen som cand. scient. adm. med speciale i administration og planlægning.

I perioden 1985-97 var han ansat i forskellige stillinger i borgmesterens forvaltning i Aalborg. Først som fuldmægtig inden for økonomi og planlægning, og i en fireårig periode som stabsmedarbejder for borgmester og kommunaldirektør bl.a. i forbindelse med en række udadvendte emner og eksterne samarbejder. Fra 1992 har han varetaget jobbet som leder og kontorchef for økonomikontoret bl.a. med ansvar for koordinering af kommunens overordnede økonomi og planlægning.

Det var fra dette job, at han i maj 1997 rykkede til Aabybro Kommune som fællesforvaltningschef med det overordnede ledelsesansvar for skat, økonomi, løn, IT og byrådssekretariat, siden blev han kommunaldirektør i Aabybro og i 2006 kommunaldirektør i Jammerbugt.

Henrik er gift med Lone, der er pædagog. De har 2 voksne sønner.