DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job
Hanstholm-chef bortvist og beskyldes for dokumentlæk
Steen Hadring Hintze er nu bortvist fra Hanstholm Havn.
Foto: GreenLab Skive

Hanstholm-chef bortvist og beskyldes for dokumentlæk

Steen Hadring Hintze opsagde for nyligt sin nytiltrådte stilling som salgchef på Hansholm Havn for i stedet at blive udviklingschef på Hirtshals Havn. Nu er han bortvist fra Hanstholm Havn under beskyldning om dokumentlæk.

Steen Harding Hintze opsagde for nyligt sin stilling som salgschef på Hanstholm Havn. En stilling der ellers var blevet oprettet til ham, og som han kun bestred i en måned. Opsigelsen kom da også meget bag på ledelsen i Hanstholm Havn.

Men nu er skuffelsen erstattet af vrede på Hanstholm Havn. Steen Harding Hintze er netop blevet bortvist fra Hanstholm Havn, som følge af beskyldninger om læk af fortrolige dokumenter, skriver Nordjyske

Ifølge havnedirektør Nils Skeby har man erfaret, at der er blevet videresendt fortrolige dokumenter vedrørende Hanstholm Havns forretningsudvikling til en privat mail. Videresendelsen af dokumenter fundet sted umiddelbart op til, at Steen Harding Hintze indgik aftale med Hirtshals Havn og opsagde sin stilling på Hanstholm Havn. 

- Vi anser de illoyale handlinger for at udgøre en væsentlig overtrædelse af stillingsforholdet hos Hanstholm Havn. Det har vi svært ved at finde en plausibel forklaring på, og derfor påtænker vi yderligere formelle foranstaltninger, da dokumenterne er omfattet af bestemmelserne om forretningshemmeligheder, siger Nils Skeby til Nordjyske. 

Hirtshals Havns bestyrelsesformand, Anker Laden-Andersen, har tidligere afvist, at havnen skulle have interesse i Hanstholms Havns forretningshemmeligheder. Han mener, at havnene har to forskellige strategier og dermed ikke er direkte konkurrenter. 

Steen Harding Hintze er blevet kontaktet for en kommenar, men har ikke besvaret opkald. 

 amp