Guldborgsund hjælper forfattere med masterclass

KORT NYT3. JAN 2022 15.50

GULDBORGSUND: Interessegruppen StORDstrømmen har fået midler fra Kulturpuljen til at afvikle kurser for forfattere med henblik på at styrke henholdsvis skrivning, mundtlig optræden og forfatterbranding. "Masterclass i forfatterskab" hedder projektet, der har som formål at hjælpe deltagerne til at komme i gang med at få skrevet og at komme ud med det, som man har på hjerte.

Tre kursusdage skal motivere deltagerne til at skrive/illustrere mere og bedre samt til at formidle egne tekster/illustrationer for dermed at komme ud til flere læsere, så borgerne i de enkelte kommuner bliver bevidste om forfattere og illustratorers værker. StORDstrømmen er en interessegruppe under Dansk Forfatterforening for forfattere, illustratorer, dramatikere og fortællere med tilknytning til kommunerne i det gamle Storstrøms Amt.

- Vi vil rigtig gerne hjælpe med at give de her kreative mennesker et venligt skub, så de kan komme ud med deres værker. Derudover har de mulighed for at opnå faglig sparring på kurserne. Og så kommer det jo i sidste ende os læsere til gode, når flere, kvalitetsrige værker bliver udgivet, siger formanden for Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget Martin Lohse (Guldborgsundlisten).

ka