Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Går fra borgerliste til Konservative

Politiker i Stevns kommunalbestyrelse forlader Stevnslisten p.g.a. af manglende bagland
KORT NYT26. OKT 2011 22.22

STEVNS: Thor Grønbæk, der har siddet i kommunalbestyrelsen for Stevnslisten, har mistet troen på, at listen har nogen fremtidsudsigter. Derfor meddelte han tirsdag, at han forlader den for at slutte sig til den enlige konservative. Den lokale konservative vælgerforening besluttede samme aften at byde det nye medlem velkomment, fortæller Dagbladet.

Thor Grønbæk forklarer, at det længe har stået ham klart, at hvis der ikke kom flere, friske kræfter til Stevnslisten, så har den ingen berettigelse.

- Derfor meldte jeg allerede ud på Stevnslistens generalforsamling i foråret, at hvis ikke vi snart blev nogle flere medlemmer, ville jeg begynde at se mig om efter et andet politisk ståsted. Siden har vi ikke fået et eneste nyt medlem, og efter lang tids overvejelse er jeg nået til den erkendelse, at tiden er moden til at tage skridtet nu, siger han til avisen.  

Stevnslisten har nu kun et medlem i kommunalbestyrelsen, Jørgen Gregersen, der stiftede listen i sin tid efter et dramatisk brud med Socialdemokraterne.

mou