Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Fyret ex-borgmester erkender fejl

Per B. Jeppesen siger, at han blev fyret som direktør for Kulturcenter Limfjord p.g.a. en amatøragtig fejl

SKIVE: Det var en amatøragtig fejl, der førte til afskedigelsen af Skives tidligere socialdemokratiske borgmester, Per B. Jeppesen, fra hans stilling som direktør for Kulturcenter Limfjord. Det fortæller Skive Folkeblad.

- Fejlen bestod i, at et beløb skulle gå via min konto. Det var og er så amatøragtigt, pinligt, flovt og ydmygende, at jeg i dag stadig ikke forstår, hvordan jeg kunne træffe så dum en beslutning, siger den tidligere borgmester og nuværende byrådsmedlem.

Han kalder fejlen for 'helt utilgivelig' og det skulle ifølge ham selv være den eneste årsag til friitstillingen.

Bestyrelsen for den erhvervsdrivende fond Kulturcenter Limfjord, der består af lokale erhvervsfolk og repræsentanter fra byrådet, har kaldt baggrunden for 'Et alvorligt tillidsbrud'.

Ifølge DR Midt/Vest, så er der tale om en ubetydeligt beløb, der blev overført fredag og tilbageført mandag.

- Det er betydeligt mindre end min månedsløn, så det er jo ikke noget jeg kunne bruge til noget, det er bare for pinligt og dumt, siger Per B. Jeppesen til DR.

Men han erkender, at det ser ud som om, han har haft fingrene i kassen hos Kulturcenteret.

- Så jeg er helt indforstået med fyringen, for det er naturligvis et alvorligt tillidsbrud under alle omstændigheder, selvom pengene er ført tilbage, siger han til DR.

I en kortfattet pressemeddelese skriver bestyrelsen for centret, at: 'sagen er afsluttet uden tab eller negative konsekvenser for centret'.

mou