Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job
Foto: Ishøj Kommune

Fredssignaler fra vraget Ishøj-borgmester

Ole Bjørstorp (S) bakker nu op om Merete Amdisen (S), der slog ham i kampvalget om at blive spids ved KV21.
2. DEC 2020 10.45
TEMA: KV21

ISHØJ: En uge efter at være vraget som Socialdemokratiets spidskandidat ved KV21 har borgmester Ole Bjørstorp forliget sig med tanken og opgivet overvejelser om at tage kampen op med afsæt i et andet parti, fremgår det af en fælles udtalelse fra Ole Bjørstorp og den nye spidskandidat Merete Amdisen.

- Jeg ønsker selvfølgelig ikke at forlade det parti, som jeg har tegnet som borgmester i over 20 år, siger Ole Bjørstorp i udtalelsen, som dog ikke præges af overdreven hjertelighed.

"Merete Amdisen og Ole Bjørstorp udtaler, at de vil samarbejde om at skabe de bedste resultater for Socialdemokratiet og for Ishøj", hedder det således efter et møde i byrådsgruppen mandag.

Gruppemødet udtaler desuden sin enstemmige opbakning til Merete Amdisen som kommende borgmester, altså også opbakning fra den nuværende borgmester.

Opbakningen rækker dog ikke til, at Ole Bjørstorp forlader borgmesterposten i utide for at give sin afløser en chance for at blive kørt ind inden KV21.

- Jeg vælger at bruge min ret til at blive siddende frem til valgperiodens udløb, lyder det fra Ole Bjørstorp i udtalelsen.