DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job
Fra konstitueret til direktør

Fra konstitueret til direktør

Svendborg henter ny topchef i egne rækker

SVENDBORG: 1.august kan Torben Jørgensen smide ordet konstitueret væk foran direktørtitlen. Fra den dag er den 51-årige handymand og motionscykelrytter ny direktør i Svendborg Kommune for området Kultur, Udvikling og Erhverv. Siden medio maj har Torben Jørgensen siddet i direktørstolen for området, da den tidligere direktør Tim Jeppesen forlod stolen til fordel for et job som kommunaldirektør i Fredericia, oplyser kommunen.

Det er en ny direktør, der kender Svendborg Kommune, da Torben Jørgensen siden kommunalreformen har arbejdet i Svendborg Kommune. Og han er heller ikke i tvivl om, hvad der bliver en af de vigtigste opgaver i det nye job. 

- Det bliver at holde skruen i vandet i forhold til de mange store og spændende projekter, vi har gang i rundt omkring i Svendborg, lyder det fra Torben Jørgensen.

Borgmester Curt Sørensen (S) ser frem til at Torben Jørgensen bliver en del af direktionen i Svendborg Kommune. - Det glæder mig, at vi har fået ansat en ny direktør. Jeg kender Torben og ved, at han er en fantastisk dygtig leder. Hele ansættelsesproceduren har samtidig bevist, at han var den bedst kvalificerede til jobbet. Jeg ser samtidig med tilfredshed på, at vi har så dygtige ledere i vores kommune, at vi kan besætte stillingen med en intern kandidat. Det afspejler, at vores satsning på lederudvikling er rigtig, siger Curt Sørensen.

bi