Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Fra Dragør til centerdirektør i Udbetaling Danmark

ATP har ansat Mette Brinch som centerdirektør for Udbetaling Danmarks kommende center i Hillerød
21. DEC 2011 15.30

HILLERØD: Centret i Hillerød skal efter planen åbne den 1. oktober 2012.

Mette Brinch er 42 år og jurist fra Københavns Universitet. Hun kommer fra en stilling som direktør for Social, Børn og Kulturforvaltningen i Dragør, hvor hun også i en periode har fungeret som konstitueret kommunaldirektør.

Den kommende centerdirektør har desuden ledererfaring fra Familiestyrelsen og har også været fuldmægtig i Civilretsdirektoratet samt i det tidligere statsamt for Frederiksborg.

Mette Brinch ansættes pr. den 1. februar 2012 med henblik på at medvirke i det forberedende arbejde.

- ATP har mangeårig erfaring med effektiv, kvalitetsbevidst og konkurrencedygtig administration, og jeg synes, det er rigtigt at udnytte disse erfaringer og stordriftsfordele til at få løst nogle af de opgaver, som nu er overført til Udbetaling Danmark, og som har stor betydning for det danske velfærdssamfund, siger Mette Brinch.

Haderslev mangler direktør
- Det bliver naturligvis helt afgørende for os, at vi får et godt samarbejde med kommunerne, så vi tilsammen kan sikre en helhedsorienteret betjening og en borgerservice af høj kvalitet. Jeg glæder mig derfor også meget til at tage imod de mange nye medarbejdere, som kommer fra kommunerne, og som skal være med til at udvikle den nye driftsorganisation og realisere de ambitiøse målsætninger, siger altså den kommende centerdirektør.

- Ligesom de tre andre centerdirektører, vi har ansat, vil Mette Brinch bidrage med en meget værdifuld ledererfaring fra den kommunale administration og med en rigtig god ballast i øvrigt - både når det gælder personlige og faglige kompetencer. Vi glæder os meget til at få hende ind i arbejdet med Udbetaling Danmark, siger Lilian Mogensen, formand for Udbetaling Danmarks styregruppe og koncerndirektør i ATP.

Mette Brinch bor i Ballerup, er gift og har tre drenge på henholdsvis 14, 11 og 8 år.

Med ansættelsen af Mette Brinch i Hillerød mangler ATP nu kun at ansætte centerdirektøren for Haderslev-centret. ATP slår stillingen op torsdag den 22. december 2011.

mou