Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Fire chefer må søge egne stillinger

Fire chefer på børne- og undervisningsområdet i Hjørring er blevet fritstillet som led i en omorganisering, 'Fælles ansvar'
KORT NYT21. MAJ 2012 14.22

HJØRRING: Der er netop slået fire nye lederstillinger op eksternt, så de nuværende chefer skal søge stillingerne i konkurrence med folk udefra, skriver Nordjyske.

- Vi har gennem lang tid arbejdet med et projekt, vi kalder 'Fælles ansvar'. Med det vil vi gerne signalere, at fra at have fokus på økonomi vil vi i fremtiden begynde at sætte børnene i centrum, siger børne- og undervisningsdirektør Martin Østergaard Christensen, der netop selv er blevet ansat efter at have været konstitueret som direktør.

Det gælder fire kontorchefstillinger: Én for det administrative område, en for det specialiserede område med udsatte børn og unge, en for det generelle område med skoler og dagtilbud og endelig en chef for faglig udvikling.

- Der skal arbejdes så tæt på børnene som muligt. Allerede nu er psykologer og socialrådgivere flyttet ud på de enkelte skoler, siger Martin Østergaard Christensen.

ka