Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Farum-kommission klar efter ni år

Den samlede kommission afleverer den 16 bind store beretning til justitsministeren torsdag 12. april

FURESØ: Justitsminister Morten Bødskov (S) modtager Farum-kommissionens beretning torsdag den 12. april 2012, kl. 10 - af den samlede kommission, oplyser Justitsministeriet.

Beretningen forventes offentliggjort samme dag ca. kl. 10.30 og vil efter offentliggørelsen være tilgængelig på Justitsministeriets hjemmeside (www.jm.dk) og Farum-kommissionens hjemmeside (www.farumkommissionen.dk).

Interesserede kan få udleveret ét eksemplar pr. person ved henvendelse i Justitsministeriet. Beretningen er dog optrykt i et begrænset antal eksemplarer, og der sker derfor alene udlevering, så længe lager haves. Beretningen vil tillige kunne bestilles hos Schultz.

Beretningens bind 1-16 er på 4.837 sider, og at beretningens bilag er på 7709 sider. Den samlede beretning er derfor på 12.546 sider.


Farum-kommissionen blev  oprettet i 2003 og fik til opgave at undersøge og redegøre for det samlede begivenhedsforløb, som knytter sig til de beskrivelser og påstande, der er fremkommet i medierne og den offentlige debat, om en lang række kritisable forhold vedrørende Farum Kommune i perioden 1. januar 1990 til 6. august 2003.
Kommissionen kan også undersøge andre forhold, som er af sådan karakter, at de må anses for at høre med i en redegørelse om forholdene vedrørende Farum Kommune.