DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger
Erik Buhl (V) genopstiller ikke som borgmester i Varde
Erik Buhl har til valget sammenlagt været borgmester i 17 år.
Foto: Andreas Haubjerg, Ritzau Scanpix

Tiende borgmester stopper ved KV21:
Erik Buhl (V) genopstiller ikke som borgmester i Varde

Til KV21 har han rundet 65 år og arbejdet med kommunalpolitik i 32 år, heraf ni år som borgmester i Ølgod og otte år i Varde.
9. OKT 2020 7.55
TEMA: KV21

VARDE: Borgmester Erik Buhl (V) genopstiller ikke til KV21, og Varde skal dermed have ny borgmester fra 1. januar 2022. Erik Buhl forsætter på borgmesterposten frem til udgangen af 2021, oplyser kommunen.

- Til næste valg har jeg rundet 65 år og har arbejdet med kommunalpolitik i 32 år, heraf ni år som borgmester i Ølgod og otte år i Varde. Beslutningen er truffet i tæt samspil med min familie, og jeg ser frem til mere tid sammen med dem. Der vil forhåbentligt også være andre opgaver at tage fat på - med lidt mindre tidsforbrug end borgmesterjobbet.

- Varde Kommune er i god gænge, og der er mange spændende muligheder forude. En god udligningsreform, en stabil daglig drift og masser af energi i vores lokalsamfund er et godt fundament for en spændende fremtid.

Erik Buhl er syvende V-borgmester, der stopper ved KV21: Også Ib Kristensen i Billund, Lars Krarup i Herning, Egon Fræhr i Vejen, Jørn Pedersen i Kolding og H.P. Geil i Haderslev har meddelt deres afgang, mens Henrik Frandsen i Tønder blev vraget som spidskandidat.

Tre S-borgmestre fortsætter heller ikke: Niels Viggo Lyngholm i Struer, Ole Bollesen i Syddjurs og Ole Wej Petersen i Ærø Kommune.