Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Ekstra jobindsats for minkavlere er ikke blevet brugt

KORT NYT27. APR 2021 12.52

HOLSTEBRO: På jobcentret i Holstebro er de klar, men de venter forgæves. Det handler om en nedsat taskforce, der skal hjælpe de 111 minkavlere i Holstebro Kommune videre i et nyt job, da de for et halvt år siden måtte aflive alle deres dyr og dermed stod uden arbejde. Det skriver TV MidtVest.

Fire medarbejdere på jobcentret skulle varetage opgaven og hjælpe de arbejdsløse minkavlere tilbage på arbejdsmarkedet. To mio. kr. blev tildelt fra staten til at løse udfordringen, men realiteten har været, at det snarere har være de fire medarbejdere fra jobcentret, der har stået uden arbejde. De fleste minkavlere har nemlig selv været i stand til at finde nye job.

Der er ikke blevet brugt en eneste krone af de to millioner, der var afsat til projektet. Det bekræfter Birgitte Frydensbjerg, der har været en af de fire medarbejdere på jobcentret, der skulle hjælpe de arbejdsløse avlere. Selvom minkavlerne på egen hånd er strøget tilbage på arbejdsmarkedet, så står taskforcen til rådighed en rum tid endnu.

mh