Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Ekstra job i boligrenovering

Regeringen vil afsætte ekstra 4,1 mia. kr. til renovering af almene boliger
9. MAJ 2012 6.41

KØBENHAVN: Regeringen vil sætte gang i renoveringsarbejdet i den almene boligsektor for at skabe arbejdspladser og sikre tidssvarende boliger. Det oplyser Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter.

- Selvom vi  sidste år fremrykkede investeringer for et større milliardbeløb, er der fortsat et stort behov for at renovere de almene boliger, som mange steder i landet trænger til en kærlig hånd. Og ved at forhøje rammen med yderligere 4,1 mia. kr. kan vi både sikre tidsvarende almene boliger, som lever op til moderne energistandarder, og holde hånden under bygge- og anlægsbranchen, der er hårdt presset på grund af den økonomiske krise, siger Carsten Hansen (S), minister for by, bolig og landdistrikter.

Carsten Hansen foreslår at hæve Landsbyggefondens investeringsramme med 4,1 mia. kr., så der i 2012 bliver 6,8 mia. kr. til renoveringsarbejde i den almene boligsektor mod de nuværende 2,7 mia. kr. Det forventes, at forhøjelsen af rammen vil have en beskæftigelseseffekt på ca. 1.500 personer i 2013 og 2014.

bi