Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

dk-sundhed - fagligt overblik og politisk indsigt

En ny nicheportal samler viden indenfor sundhed og forebyggelse
1. MAJ 2012 14.56

Kun to uge efter, at avisen Kommunen og dknyt.dk lancerede et nyt site målrettet for teknikere og miljøfolk, er medierne klar med en ny portal. Denne gang er det en portal målrettet alle, der arbejder med eller interesser sig for sundhed og forebyggelse.

Den nye portal dk-sundhed giver både det hurtige overblik over nyhederne samtidig med, at den leverer viden i dybden. dk-sundhed får egen redaktør, der med base på Christiansborg vil følge den seneste udvikling indenfor området.

Det er nicheportal nummer to som det innovative mediehus lancerer indenfor få uger. Seneste nyskabelse var dk-teknik, der henvender sig til teknikere og miljøfolk.

- Vores erfaringer med dk-teknik er særdeles positive. Derfor tager vi nu næste skridt ud i opdyrkningen af 'nichernes niche' og lancerer dk-sundhed. I tråd med de øvrige udgivelser, bliver også dk-sundhed en portal, hvor man skal investere i et login for at være opdateret, siger udgiver Claus G. Theilgaard.

Den nye portal bor hos Kommunen.dk og dknyt.dk og dk-sundhed henvender sig både til den professionelle beslutningstager i det private erhvervsliv og det offentlige, der har behov for specialiseret dækning af sundheds- og forebyggelses-området med vægt på den politiske udvikling.

Den nye portal vil løbende blive opdateret og udkomme med mindst to nyhedsbreve om ugen. Herudover vil læseren få adgang til en kalender med de vigtigste begivenheder og adgang til debat og erfaringsudveksling med ligesindede.

Se dk-sundhed her