DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger

Sket i ugen:
Direktørnyt, Randersnyt og Støjbergnyt

SKET I UGEN En personaleballade er dukket op i Randers efter læk af direktøransøgeres navne, og så blev uenighederne for meget for Inger Støjberg, der er fortid i Venstre. Vi følger også fortsat positioneringerne op til KV21.
6. FEB 2021 8.50

Som regelmæssig læser af DK Nyt kan man med udgangen af denne uge konstatere, at der har stået Randers i mange af de store overskrifter. Der er både rod med plejehjemstilsyn og ansættelsesprocedurer i kommunen, for hvor smart er det med 14 politikere i et ansættelsesudvalg?

Så risikerer man åbenbart, at Navne på ansøgere til direktørjob i Randers blev lækket.

Og en stor uoverensstemmelse mellem antallet af påbud gør, at Randers stopper samarbejde om plejehjemstilsyn.

Positioneringen op til KV21 fortsætter også. Særligt i Københavns Borgerrepræsentation er udmeldelserne i gang, både for partier, hvor Indskiftet suppleant for V i København skifter sig selv ud igen og for politik som sådan, idet nemlig Borgerrepræsentant skifter i stilhed fra S til løsgænger.

På Frederiksberg vil Laura Lindahl hellere være konservativ, efter at hun er blevet mor, og dermed er LA ude af kommunalbestyrelsen.

Og så er den konstituerede kommunaldirektør i Skive blevet fastansat og København henter direktør i Erhvervsministeriet.

Landspolitisk var ugen præget af en personsag, eller rettere to. Så er rigsretssagen mod Støjberg stemt igennem var den første, hvor andre gjorde hende til hovedperson, og anden gang klarede hun det selv med Inger Støjberg forlader Venstre.

Vi følger fortsat udpegningerne af spidskandidater i temaet KV21, hvor man blandt andet kan læse om Vejle-politiker vil droppe dobbeltmandat