DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger

DF-afhopper i Svendborg endt hos K

KORT NYT1. MAR 2021 8.42

SVENDBORG: Efter en god måned som løsgænger efter sit farvel til Dansk Folkeparti, er byrådsmedlem Johan Emil Rasmussen nu medlem af De Konservative, hvis byrådsgruppe dermed vokser fra to til tre, skriver Fyns Amts Avis. Sammen med det nye gruppemedlem kommer også et par uenigheder om konkrete lokale sager, som parterne imidlertid erklærer sig overbeviste om, at de kan håndtere.

Uenigheder er Johan Emil Rasmussen vant til fra Dansk Folkeparti, som han i 2019 kom i byrådet for som suppleant, efter at Morten Sol Petersen røg ud efter en voldsdom. Selv forlod det nyslåede konservative byrådsmedlem DF i januar i år efter "åbenlyse problemer" i DF, en henvisning til Dorthe Ullemose, som det meste af byrådsperioden har været alene om at repræsentere Dansk Folkeparti i Svendborg Byråd, selv om DF ved KV17 fik valgt fire mandater.

Johan Emil Rasmussen luftede umiddelbart efter sit farvel til DF tanker om at starte sin egen lokallisten, men den idé har han nu forladt. "Man skal kun starte sit eget, hvis man ikke kan se sig selv i noget andet", siger han til Fyns Amts Avis.

mk