DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger

Dagtilbud får millioner til flere ansatte i Halsnæs

KORT NYT13. DEC 2019 12.34

HALSNÆS: Halsnæs Kommune har fået bevilget ni mio. kr. over de næste tre år til Frederiksværk Børnehus, Hundested Børnehus og Børnehuset Ahornvej. Pengene kommer fra en statslig pulje til institutioner med mange sårbare og udsatte børn. Ifølge borgmester Steffen Jensen (S) vil hver en krone blive brugt på flere ansatte i de tre dagtilbud.

Puljemidlerne kan dermed lægges oven i de 4,4 mio. kr., som byrådet i Halsnæs Kommune tidligere på året selv øremærkede til flere ansatte i de kommunale dagtilbud, samt de penge der kommer fra regeringens finanslov. 

- Vi har i forvejen givet vores dagtilbud en pænt løft i normeringerne, og med finansloven og det nye tilskud, synes jeg godt, man kan konkludere, at der fra 2020 vil være markant flere ansatte i vores dagtilbud til at tage sig af vore børn. Det betyder, at vi til næste år forventer at skulle ansætte tæt på 25 nye medarbejdere, hvoraf nogle af stillingerne er målrettet flere ansatte i institutioner med et særligt behov, siger borgmester Steffen Jensen.

MG