Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Chefskifte fra Herning til Odense

Thomas Lindberg Ramsay bliver ny afdelingschef for Natur, Miljø og Trafik
KORT NYT24. JUN 2011 8.44

ODENSE: Thomas Lindberg Ramsay er By- og Kulturforvaltningens nye afdelingschef for Natur, Miljø og Trafik fra 1. august. Han kommer fra en stilling som afdelingschef for Teknik og Miljø i Herning Kommune, hvor han har arbejdet siden 2008. Her har han haft ansvaret for dels driftsopgaver, dels overordnede strategiske og ledelsesmæssige opgaver, oplyser Odense Kommune.

Adm. direktør Søren Bonde Hansen fremhæver Thomas Lindberg Ramsays erfaring med borgerinddragelse, kompetenceudvikling, projektstyring, effektmål og digitalisering som en stor styrke.

ka

 

"Odense Kommune er inde i en rivende udvikling, som jeg glæder mig til at blive en del af. Der er højt til loftet og nogle spændende visioner for fremtiden, og det er kun naturligt med de muligheder, der er i Odense. Samtidig er det glædeligt at blive en del af en ambitiøs og fremsynet forvaltning, der har borgerne i centrum. Jeg ser frem til at begynde i jobbet og få hilst på de mange kompetente mennesker i kommunen. Jeg har ikke tøvet med at kalde det en drømmestilling", slutter Thomas Lindberg Ramsay.

 

Thomas Lindberg Ramsay afslutter i år en Master i Offentligt Ledelse på Århus og Syddansk Universitet, har tidligere været produktchef og driftschef i Hededanmark A/S, og er desuden gæstelærer, censor og medlem af en branchebestyrelse.