DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger
Carsten Koch ny formand for Vækstfonden

Carsten Koch ny formand for Vækstfonden

Den tidligere skatteminister afløser administrerende direktør Walter Thygesen, Thrane & Thrane
31. JAN 2012 13.18

Erhvervs- og vækstministeren har udpeget Carsten Koch som ny formand for Vækstfondens bestyrelse. Han tiltræder den 1. februar.

Carsten Koch har senest været adm. direktør i Lønmodtagernes Dyrtidsfond, hvor han fratrådte i 2011. Aktuelt er han formand for bl.a. bestyrelserne i Udviklingsselskabet By & Havn I/S og Forca A/S. Carsten Koch afløser administrerende direktør Walter Thygesen, Thrane & Thrane, som trådte tilbage efter eget ønske.

Derudover indtræder Anders Thoustrup og Kirsten Drejer i Vækstfondens bestyrelse. Anders Thoustrup er formand for bestyrelsen i Sydbank og Randers Investeringsselskab A/S. Kirsten Drejer er medstifter og adm. direktør for biotekvirksomheden Symphogen A/S.

Formanden og de to øvrige bestyrelsesmedlemmer tiltræder 1. februar. Foruden de nye medlemmer består Vækstfonden bestyrelse i dag af Birgitte Hansen, Ole Krog og Lars Mikkelgaard-Jensen.

Vækstfonden er en statslig investeringsfond, der medvirker til at skabe flere nye vækstvirksomheder ved at stille kapital og kompetencer til rådighed. Vækstfondens formål er at fremme innovation og fornyelse i erhvervslivet gennem medfinansiering af især små og mellemstore virksomheders vækstinitiativer.