Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Byråd må afbryde sommerferien

Helsingørs byrådspolitikere indkaldt til ekstraordinært møde 10. august om endnu en ekstraregning for prestigeprojektet Kulturværftet
KORT NYT22. JUL 2011 9.05

HELSINGØR: Det store projekt på Helsingørs tidligere skibsværft, Kulturværftet, har indtil nu kostet 350 millioner. Nu skal byrådspolitikerne tage stilling til endnu en ekstra-regning på et endnu ukendt beløb. Derfor har fungerende borgmester Christian Saggau (SF) besluttet at afbryde sine byrådskollegers ferie, fortæller Frederiksborg Amts Avis.

Sagen handler om kulturhusets køkken, der indtil nu er 9 måneder forsinket. Det har kostet omkring 120.000 kr. i månedlig erstatning til den forpagter af husets café, der skulle have brugt køkkenet. Endnu er det ikke lykkedes at etablere et køkken, sundhedsmyndighederne kan godkende, og den første køkkenleverandør er fyret.

Byrådet har valget mellem at betale en stor regning for færdiggørelse af køkkenprojektet eller at opgive det og betale erstatning til forpagteren. Dermed vil kommunen også miste den budgetterede indtægt på en restaurationsbevilling og tilhørende procenter af salget i cafeen.

mou