Brøndby-direktør død kort før sin pension
Niels Møller, der døde tirsdag efter næsten 50 års ansættelse i Brøndby Kommune.
Foto: Brøndby Kommune.

Brøndby-direktør død kort før sin pension

Direktør for Social- og Sundhedsforvaltningen i Brøndby Kommune Niels Møller er sovet ind efter længere tids sygdom.
8. JUN 2022 9.49

BRØNDBY: Direktør for Social- og Sundhedsforvaltningen i Brøndby Niels Møller skulle netop til at gå på pension fra sin direktørpost, da han tirsdag 7. juni sov stille ind efter længere tids kræftsygdom, oplyser kommunen. 

- Niels efterlader sig et stort tomrum – fagligt og personligt. Han var fantastisk afholdt og det var umuligt ikke at holde af Niels, der med sin humor og store integritet gjorde et stort indtryk på alle, der kom i berøring med ham. Jeg har personligt nydt godt af et utroligt godt og tæt samarbejde med Niels i direktionen, hvor hans store engagement for Brøndby altid var bærende for hans begavede tilgang til opgaverne, skriver kommunaldirektør Peter Kjærsgaard Pedersen i et mindeord.

Niels startede i Brøndby Kommune som elev tilbage i 1973. Han nåede at arbejde næsten 50 år i kommunen og kunne se tilbage på en flot karriere, der endte med 12 år på posten som direktør for Social- og Sundhedsforvaltningen.

Helt til det sidste var Niels Møller aktiv og positiv. Selv i den sidste tid, hvor kræfterne blev færre, har adskillige oplevet at få mails af Niels, der til det sidste brændte for sit elskede Brøndby og ikke mindst for socialområdet. 

Niels Møller blev 65 år og efterlader sig hustru, tre voksne børn og børnebørn. 

ka