Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Bella Center, banker og hotelkæder klar med lokaler

KORT NYT23. APR 2020 6.05
TEMA: Corona

KØBENHAVN: I de seneste dage har hoteller, ejendomsselskaber, konferencecentre, storbanker og boligselskaber henvendt sig til regeringen og Københavns Kommune med tilbud om at stille lokaler til rådighed for undervisning, skriver Politiken. Blandt tilbudsgiverne er Allan Agerholm, adm. direktør for BC Hospitality Group, der blandt andet råder over Bella Center i Ørestad. 

- For vores vedkommende er Bella Center lukket ned. Derfor har vi sagt til kommunen, at vi uden problemer kan stille det hele til rådighed frem til sommerferien. Vi får ikke brug for noget af det. Så kan kommunen betale den drift, der følger med, i form af lys, varme, ventilation, personale, der skal servicere og gøre rent. Jeg får en slags bistandshjælp fra staten i forvejen gennem støttepakkerne, så jeg synes ikke, jeg vil tage penge for det, siger Allan Agerholm til Politiken.

Børne- og ungeborgmester Jesper Christensen (S) betegner de mange tilbud som 'enestående' og 'generøse' og forklarer over for Politiken, at der er et team, 'der kun dybest set tager ud og kigger på, hvordan faciliteter kan anvendes'. Og der er brug for at etablere plads så hurtigt som muligt.

ibs