Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Assens indgår fast forbindelse med direktør

Efter en periode på åremålskontrakter bliver direktør for By, Land og Kultur, Morten V. Pedersen, nu fastansat. Dermed er den nuværende ledelsesstruktur også fastholdt

ASSENS: Byrådet har onsdag besluttet at fortsætte samarbejdet med Morten V. Pedersen, direktør for By, Land og Kultur. Morten V. Pedersen overgår nu til en fast ansættelse efter at have været ansat på en åremålskontrakt i den tidligere Aarup Kommune og derefter i den nye Assens Kommune.

- Jeg er naturligvis glad for Byrådets beslutning. Vi har i Morten V. Pedersen en særdeles kompetent, engageret, resultatorienteret og vellidt direktør for By, Land og Kultur. Et område, der er inde i en spændende udvikling med de seneste strukturændringer ved årsskiftet, hvor hele kultur- og fritidsområdet blev lagt sammen med det tidligere Miljø-, Teknik- og Planområde. Med Morten V. Pedersen ved roret, er det nye område godt i gang med at skabe en ny, stærk platform med et langt større helhedsorienteret sigte i måden, opgaverne løses på, siger kommunaldirektør Henning Qvick.

I Byrådets beslutning ligger samtidig en tilkendegivelse af, at Assens Kommune indtil videre fastholder en direktion bestående af en kommunaldirektør og tre fagdirektører.

- Vi er i øjeblikket i gang med at evaluere den administrative organisation. Et resultat Byrådet præsenteres for til efteråret. Vi har løbende foretaget organisationsændringer de sidste år, så der vil blot ske mindre justeringer i administrationen i forbindelse med evalueringen. Til gengæld er et af formålene med evalueringen at pege på, hvordan vi bliver bedre til at arbejde tværfagligt, vidensdele og sikre, at medarbejderne har de rette kompetencer, siger Henning Qvick.

mou