Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Antallet af indlagte i Danmark falder - ingen nye døde

KORT NYT29. MAJ 2020 14.34
TEMA: Corona

Ingen er registreret døde med coronavirus i Danmark det seneste døgn, viser den nyeste daglige opgørelse fra Statens Serum Institut. Antallet af indlagte falder med fire til 106. Det er fjerde gang på en uge, at der ikke er registreret coronarelaterede dødsfald. I alt er der registreret 568 dødsfald blandt coronapatienter i Danmark. Når der ikke er registreret nye dødsfald, kan det skyldes, at indberetningssystemet midlertidigt var nede natten til torsdag.

Der er store regionale forskelle på, hvor coronavirusset har ramt hårdest. Torsdag var 75 indlagt i Region Hovedstaden, mens 13 var på intensiv og seks i respirator. De tal er fredag faldet til 72, 11 og fem. I Region Syddanmark og Nordjylland er antallet af indlagte også faldet. Det er uændret i Midtjylland. Til gengæld er antallet af indlagte steget med tre i Region Sjælland til 16 i alt.

Yderligere 81 er blevet bekræftet smittede med coronavirus, og dermed har Danmark i alt 11.593 bekræftede smittetilfælde. Af dem har 10.240 overstået infektionen. Det er 19. dag i træk, at der bekræftes under 100 nye smittetilfælde

Ritzau