Aarhus Vand vil grundlægge vidensklynge for vandteknologi

KORT NYT7. JAN 2020 15.09

AARHUS: Aarhus Vand vil bygge nyt domicil og ikke alene samle alle sine medarbejdere under ét tag, men også skabe rammer for et innovationsmiljø for andre virksomheder og forsknings- og vidensinstitutioner i vandbranchen. Det sker med inspiration fra andre klynger i andre brancher.

Geografisk vil det nye domicil og dermed klyngeområdet blive placeret i Viby i det sydlige Aarhus, tæt på flere af deltagerne Den Danske Vandklynge - en national klynge, der arbejder på at udnytte det danske forspring indenfor vandområdet, og som understøtter dansk vækst og eksport gennem innovation og teknologiudvikling. Initiativtagerne til denne klynge er virksomhederne Grundfos, Kamstrup, Danfoss, AVK, Systematic og Aarsleff og forsyningsselskaberne Aarhus Vand, Hofor, Biofos og Vandcenter Syd.

Erhvervsområdet til Aarhus Vands nye domicil og til klyngeområdet for vandteknologi er for tiden ved at få forberedt sit plangrundlag. Aarhus Kommunes erhvervsplan understøtter projektet, og borgmester Jacob Bundsgaard (S) har store forventninger til, at vi vil blive skabt 'et innovationsmiljø der vil give genlyd også internationalt'.

mk

 

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt