Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Aarhus goes international

Med stadig flere internationale aarhusianere og flere internationale samarbejdsprojekter vokser behovet for god information på engelsk til borgere, samarbejdspartnere og virksomheder, så kommunens hjemmeside er markant udvidet

AARHUS: I denne uge relancerer Aarhus Kommune hjemmesiden
aarhus.dk/english, så den nu giver den information, den internationale målgruppe efterspørger. Det kunne være en indisk vindmølleekspert, en ungarsk studerende eller en spansk organisation, som vil flytte til, besøge eller samarbejde med Aarhus Kommune.

aarhus.dk/english er blevet udvidet med over 1000 nye sider.

Informationen under menupunkterne Study, Live and Work og New in Aarhus kommer alle fra Business Region Aarhus' nye engelske hjemmeside. Business Region Aarhus består af Aarhus, Syddjurs, Norddjurs, Favrskov, Samsø, Odder og Skanderborg kommuner, og hjem-mesiden er blevet til i et frugtbart samarbejde mellem kommunernes Borgerservice-afdelinger.

Hjemmesiden vises nu i en betaversion, hvor brugere af siden de kommende to måneder inviteres til at bidrage til kvalitetssikring af indholdet. Den færdige hjemmeside lanceres 1. juni .

Dagen markerer ligeledes lanceringen af nye internationale velkomstpakker samt andre internationale initiativer, som kickstartes i det tværkommunale samarbejde.

ka