Faxe Forsyning rydder op efter 'ånd af kammerateri'

Uregelmæssigheder dukker op efter direktørskifte.

FAXE: Før jul var der direktørskifte i Faxe Forsyning, og med ny midlertidig direktør for enden af bordet viser der sig nu grund til at få ryddet op. Selskabet bruger udtryk som 'kammerateri' og 'misforstået hjælpsomhed' mellem forsyningen og kommunen.

I første omgang - 21. december 2018 - meddelte Faxe Forsyning, at direktør Henrik Ellermann fratrådte 'efter gensidig aftale'. Ellermann havde været direktør siden medio 2014, og bestyrelsen udpegede Ivan Lilleng som konstitueret direktør indtil en permanent er fundet.

Sjællandske kan efterfølgende berette, at selskabet 'i forbindelse med oprydningen efter direktørskiftet' har konstateret 'ikke uvæsentlige forhold'.

Bestyrelsesformand Lars Folmann oplyser, at 'det lader til, at der mellem selskabet og den kommunale forvaltning er indgået aftaler og foretaget sagsbehandling, som er ukendt for den siddende bestyrelse i selskabet, samt for direktør og chefniveauet i Faxe Kommune.'

Folmann oplyser ifølge avisen videre, at 'det ser således ud til, at der i en ånd af 'kammerateri' og 'misforstået hjælpsomhed' er foretaget dispositioner mellem selskabet og forvaltningen, der ikke overholder lovkrav og forvaltningspraksis på de pågældende områder, der er berørt'.

ka

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt