Haderslev opretter et nyt tilbud til seksuelt misbrugte

KORT NYT21. DEC 2018 14.02

HADERSLEV: Haderslev Kommune har afsat 107.000 kr. til etableringen af et nyt tilbud til voksne med senfølger efter seksuelt misbrug. Tilbuddet skal være en del af Center for Seksuelt Misbrugte Frivilligsektion, der sidste år undersøgte, om der var et behov for at etablere en indsats i Haderslev, og undersøgelsen viste ifølge kommunen, at der er et stort antal af voksne, som har senfølger efter seksuelt misbrug.

- Vi tror, at et frivilligt drevet tilbud vil være et godt supplement til de eksisterende tilbud. Tilbuddet vil være åbent for alle, og det er ikke nødvendigt at blive visiteret, ligesom der heller ikke er venteliste, siger Jon Krongaard (DF), formand for Beskæftigelses- og Integrationsudvalget. 

Center for Seksuelt Misbrugte Syds Frivilligsektion tilbydes personer over 18 år, som på et tidspunkt i deres liv har været udsat for seksuelle overgreb. Centret tilbyder rådgivning individuelt og i grupper og har herudover også en væresteds-funktion med aktiviteter. Det kommunale tilskud dækker koordination af møder, transport samt supervision til de frivillige rådgivere.

thb

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt