København sætter anlægsprojekter for to mia. kr. i bero

På trods af, at en række anlægsprojekter stod klar til udførelse i Københavns Kommune, sættes de nu i bero på grund af statens anlægsloft
17. DEC 2018 11.00

KØBENHAVN: Københavns Kommune sætter en lang række store anlægsprojekter i bero, da de ikke vil være mulige at gennemføre inden for råderummet for 2019. Det fremgår af et notat fra Teknik- og Miljøforvaltningen og sker på grund af statens anlægsloft, som skal sikre, at kommunerne ikke bruger for mange penge.

Projekterne var ellers klar til udførelse, og pengene sat af til det, men de må nu vente. Det drejer sig blandt andet om række byfornyelsesprojekter og flere p-pladser, som sættes i bero. Nogle af projekterne er tilbage fra budget 2013.

Et af projekterne, som også må vente på et ellers lovet tilskud på 1 mio. kr., er Nordre Frihavnsgade på Østerbro. Her var det ifølge DR København meningen, at handelsgaden skulle blive mere sikker for cyklister og fodgængere, da der har været en række uheld.

Teknik- og miljøforvaltningen i Københavns Kommune skal i dag, mandag, beslutte, hvilke projekter der får lov til at blive sat i gang næste år, og hvilke der må vente endnu længere på at blive ført ud i livet.


Se listen over anlægsprojekterne, der skal tages stilling til

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt