Erhvervshus Sjælland melder klar til at træde i funktion

KORT NYT14. DEC 2018 11.40

SJÆLLAND: Den nuværende formand for Væksthus Sjælland, Guldborgsund-borgmester John Brædder (Guldborgsundlisten), beholder formandsposten, når det hidtidige regionale væksthus ved årsskiftet transformeres til Erhvervshus Sjælland med hovedsæde i Sorø og filial i Vordingborg. Foruden formanden består bestyrelsen af yderligere ti medlemmer, herunder de tre borgmestre Marie Stærke (S), Køge, Mikael Smed (S), Vordingborg, og Anette Mortensen (V), Stevns. 

Det er kommunerne i Region Sjælland, der via KommuneKontaktRådet KKR har udpeget bestyrelsen, og også Erhvervshus Sjællands repræsentant i Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse, som bliver Sorø-borgmester Gert Jørgensen (K). Regionsråd Sjælland er repræsenteret af Peter Jacobsen (DF), der tillige er viceborgmester i Kalundborg.

Erhvervsfremmebestyrelsen er det centrale element og seks erhvervshuse landet over det decentrale element i den nye erhvervsfremmestruktur, der afløser den hiditidige regionale. Loven, der formaliserer ændringen, blev vedtaget endeligt i Folketinget fredag.

mk

OPDATERET 19. december med regionsrådets repræsentant.

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt