Konstitueret kommunaldirektør fastansættes i Gribskov
- Sascha Volmer Sørensen har gennem 10 år i kommunen vist sin dygtighed, flid og evnen til at agere i en kompleks organisation, siger borgmester Anders Gerner Frost om ansættelsen.
Foto: Gribskov Kommune

Konstitueret kommunaldirektør fastansættes i Gribskov

Sascha Volmer Sørensen fastansættes som kommunaldirektør i Gribskov Kommune
14. DEC 2018 9.45

GRIBSKOV: Efter to måneder som konstitueret kommunaldirektør er Sascha Volmer Sørensen blevet fastansat i stillingen. Det har økonomiudvalget, ansættelsesudvalget og byrådet besluttet onsdag, oplyser kommunen.

Det sker, efter at Gribskov Kommune vinkede farvel til både kommunaldirektør Holger Spangsberg Kristiansen og direktøren for Teknik og Erhverv, Astrid Damgaard Ravnsbæk i begyndelsen af oktober.

Kommunen oplyste blandt andet, at den ønskede 'en ny profil', der kan 'tilpasse sig morgendagens velfærdsopgaver'. Og valget er faldet på en intern kandidat, ressource- og kulturdirektøren Sascha Volmer Sørensen, som i oktober blev konstitueret direktør. Hun har været ansat i kommunen gennem 10 år som blandt andet centerchef for økonomi.

Ifølge borgmester Anders Gerner Frost (NytGribskov) skulle den nye kommunaldirektør hentes eksternt, men 'det er blevet tydeligt, at vi selv har haft kompetencerne internt', siger han:

- Derfor har vi haft en dialog om, at det reelt var en mulighed med intern rekruttering i lyset af de gode resultater, Sascha Volmer Sørensen har vist som konstitueret kommunaldirektør.

I alt fire direktører har de seneste ni måneder forladt kommunen. Ifølge borgmesteren skete de to seneste afskedigelser som konsekvens af den nye budgetaftale, som blandt andet indeholder en ny plan for organisation og beskriver som mål, at 'drive kommunen for færre penge i fremtiden'.

Der var i alt 26 ansøgere til stillingen.

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt