Vejen får minister-opbakning i vejsag

KORT NYT13. DEC 2018 7.00

VEJEN: Flere Venstre-folk og Dansk Folkeparti har kritiseret Vejen Kommune for at igangsætte en ny ekspropriation af ulovlig vej, efter at Højesteret gav landmanden Martin Lund Madsen medhold i vejens ulovlighed. Men transportminister Ole Birk Olesen (LA) kan ikke se, hvordan kommunen kan gøre andet end at forsøge at lovliggøre vejen via en ny ekspropriation, skriver JydskeVestkysten:

- Jeg synes ikke, sagen er grotesk. Sagen har været uheldig. Men først og fremmest må man sige, at det står kommunen frit for at indlede en ekspropriationssag, lød det fra Ole Birk Olesen, efter at Dansk Folkepartis retsordfører Peter Kofod Poulsen havde bedt ham om at forholde sig til sagen.

Ministeren bakker således op om kommunens beslutning. Peter Kofod Poulsen var overrasket over, at Ole Birk Olesen bakker op om kommunens forsøg på at lovliggøre vejen, fordi han mener, kommunen bør rive vejen op eller indgå forlig med landmanden: 'Det er den løsning, jeg ser. Når en borger vinder, har en borger vundet', siger han til JydskeVestkysten.

eo

Læs hele historien hos JydskeVestkysten.

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt