Direktør Flemming Lehbert Sørensen stopper i Rebild
Foto: Foto: Rebild Kommune

Direktør Flemming Lehbert Sørensen stopper i Rebild

Direktøren for Center Natur og Miljø og Center Plan, Byg og Vej i Rebild forlader posten. Sekretariatschefen konstitueres pr. 1. januar i stillingen
12. DEC 2018 15.00

REBILD: Flemming Lehbert Sørensen fratræder sin stilling som direktør med særligt ansvar for teknik- og miljøområdet i Rebild Kommune pr. 1. januar 2019, oplyser kommunen. Han har været ansat i stillingen i tre år.

- Flemming har været direktør i godt tre år og er dagligt kørt fra Holstebro. Det har været en betydelig udfordring i balancen mellem arbejdet og familielivet, og det har været svært at opretholde den nødvendige motivation for at kunne fungere optimalt i jobbet. Der har på den baggrund været et gensidigt ønske om at indgå en fratrædelsesaftale, siger kommunaldirektør Jes Lunde.

Før stillingen i Rebild Kommune var Flemming Lehbert Sørensen ansat i over 11 år i Holstebro Kommune som natur- og miljøchef.

Sekretariatschef Susy Lauesen konstitueres i stillingen som direktør med ansvar for Center Natur og Miljø og Center Plan, Byg og Vej i Rebild.

eo

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt