Enlig LA'er dropper ud af borgmesterflertallet i Vejen

KORT NYT14. NOV 2018 13.25

VEJEN: Borgmesterflertallet bag Vejen-borgmester Egon Fræhr (V) er skrumpet med et enkelt mandat, idet Martin Boye (LA) har meddelt, at han ikke længere vil tælles med. Liberal Alliance var heller ikke med i den oprindelige konstitueringsaftale, der allerede på valgtnatten omfattede et komfortabelt flertal, men tilsluttede sig efterfølgende og fik derved to udvalgsposter i stedet for den ene, som et enmandsparti uden aftaler er berettiget til.

Der synes dog ikke umiddelbart at være udsigt til, at farvellet til konstitueringen kommer til at koste den ene post. Venstres gruppeformand Vagn Sørensen 'tror ikke at Martin Boyes udmelding giver anledning til en ny konstituering', siger han til JydskeVestkysten og tilføjer tørt, at 'der er set andre fortilfælde i landet, hvor personer tror de kan opnå noget ved at smække med døren'.

Martin Boyes smæk med døren består i kritik af borgmesterens måde at bedrive ledelse på, som efter LA's mening 'står i vejen for et godt og konstruktivt samarbejde', idet kritikken udtrykkeligt ikke gælder hverken borgmesterpartiet Venstre eller resten af byrådet. Martin Boye har i forvejen skilt sig ud ved som den eneste ikke at ville stemme for en ny eksproprieringsrunde vedrørende den ifølge Højesteret ulovligt eksproprierede og anlagte vej i forbindelse med Banedanmarks elektrificeringsprojekt, men den sag var bare den sidste dråbe, siger han til JydskeVestkysten.

mk

 

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt