Bornholm sender bartendere på kursus i ’Ansvarlig udskænkning af alkohol’

Bornholm sender bartendere på kursus i ’Ansvarlig udskænkning af alkohol’

Mindre vold, større tryghed og øget ansvarlighed i det bornholmske natteliv – det er målet for kommunen, der nu kræver, at øens værtshuspersonale gennemfører et kursus for at bevare bevillingen

BORNHOLM: Det nye kursus, som kommunen kræver gennemført af personer, der enten vil have en ny eller skal have fornyet en eksisterende alkohol-bevilling, bliver fejret med en lille event på en café i Rønne.

På mødet vil borgmester og formand for Bornholms Alkoholråd Winni Grosbøll (S) samt repræsentanter for SSP, Bornholms Politi og de bornholmske restauratører præsentere uddannelsen og fortælle om formålet med - og bevæggrundene for at uddanne restauratører og andet udskænkningspersonale i 'ansvarlig udskænkning'.

Den nye uddannelse iværksættes som led i Bornholms Alkoholråds brede samarbejde om at sætte fokus på alkoholområdet og skabe gode rammer for en tryg og afbalanceret alkoholkultur på Bornholm.

Uddannelsen har i særdeleshed fokus på, hvordan der, gennem dialog og i et bredt samarbejde mellem nattelivets parter, kan skabes gode rammer for de unges færden, en øget ansvarlighed, mindre vold og større tryghed i natten.

mou


Kurset i overskrifter:
· Samarbejdet mellem bevillingsindehaver, politi og offentlige
myndigheder

· Ungekultur, alkohol og rusmidler i nattelivet

· Konflikthåndtering

· Hvordan bærer vi os ad med at udføre ansvarlig udskænkning
i praksis?

· Alkohol- og stofpolitikker på udskænkningsstedet

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt