I spidsen for dagsordensættende forvaltning

I spidsen for dagsordensættende forvaltning

Kultur- og fritidschef Jørgen Krogh bliver ny direktør for By, Erhverv og Kultur i Herning

HERNING: Jørgen Krogh er uddannet cand. scient. fra Århus Universitet og har gennem de seneste syv år være ansvarlig for kommunens kultur- og fritidsafdeling, oplyser kommunen.

Ifølge borgmester Lars Krarup (V) har Herning Kommune fået en mand med ledelses-mæssig pondus, stor faglig indsigt og en sjælden evne til at skabe udvikling og sammenhæng i opgaveløsningen. Egenskaber, som er nødvendige, hvis Herning som by og kommune skal beholde førertrøjen på erhvervs- og kulturområdet.

Jørgen Krogh er et meget dynamisk og visionært menneske, som er vellidt og respekteret af sine kolleger og samarbejdspartnere. Han er gjort af det stof, som kendetegner en dygtig leder her i Herning. Derfor er vi trygge ved at overlade ham ansvaret for en forvaltning, som er dagsordensættende på kultur-, uddannelses- og erhvervsområdet.

- Ikke alene i Herning og Region Midt men også på landsplan, siger Lars Krarup.

Herning Kommunes borgmester peger bl.a. på Jørgen Kroghs erfaring gennem syv år som kultur- og fritidschef. En stilling, som kræver stor gennemslagskraft og et godt netværk. På erfaringssiden tæller også, at Jørgen Krogh er tidligere højskoleforstander, hvor han ud over den daglige ledelse også har virket som kulturarrangør, foredragsholder, kursus-udvikler og underviser.

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt