HandiHelp i knibe - kommunerne betaler ikke

HandiHelp i knibe - kommunerne betaler ikke

FOA har truet handicaphjælperfirmaet med konkursbegæring, og firmaet, der også er politianmeldt, forklarer, at dets udestående med kommunerne efter den dårlige omtale nu er vokset til 31 mio. kr.
4. FEB 2011 12.04

Af Knud Abildtrup

Firmaet Handihelp oplyser nu i et brev til handicaphjælpere og andre, at der ikke er udbetalt lønninger den 31. januar 2011, fremgår det af Muskelsvindfondens hjemmeside.

I brevet lyder det bl.a. således: 'På baggrund af den omtale der har været i medierne af HandiHelp, har mange af kommunerne valgt ikke at betale deres skyldige fakturaer til HandiHelp.

Det betyder pr. dags dato at HandiHelp har et udestående med kommunerne, der er vokset til hele 31 mill. kr., og sætter dermed unødvendigt og ulovligt HandiHelp på knap 500 medarbejdere på spil.

Det er årsagen til, at lønnen for januar måned beklageligvis er blevet forsinket, hvilket vi om nogle er kede af, at det er konsekvensen af kommunernes reaktion, og som vi kun kan beklage dybt!

HandiHelps administration og ledelse arbejder på højtryk for at løse denne uholdbare situation via dialog med kommunerne og banker.

Vi håber, at vi har løst problemstillingen i løbet af få dage. Så snart vi er klar til at udbetale dit tilgodehavende løn for januar, hører du fra os igen!'

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt