Favrskov-direktør fundet internt

Favrskov-direktør fundet internt

Lars Clement bliver ny direktør for Teknik og Kultur efter i seks måneder at have været konstitueret i jobbet - og før det i fire år chef for Borgmestersekretariatet

FAVRSKOV: Lars Clement er 37 år, og han har en kandidatuddannelse i statskundskab fra Aarhus Universitet i 2004. Han begyndte sin karriere Aarhus Kommune i Sundheds- og Omsorgsafdelingen i 2003 og fortsatte i 2004 til Borgmesterens Afdeling som fuldmægtig.

I 2005 blev Lars Clement ansat som specialkonsulent i den tidligere Hadsten Kommune, og i august 2006 tiltrådte han jobbet som chef for Borgmestersekretariatet i Favrskov Kommune. I begyndelsen af 2010 fik han endvidere ansvaret for HR-området.

I august 2010 blev Lars Clement konstitueret som direktør for Teknik og Kultur, og han har derfor et rigtig godt kendskab til den organisation, som han bliver direktør for pr. 1. februar 2011.

Lars Clement bor i Risskov, er gift og far til tre børn i alderen 7 til 15 år.

Han har afløst Hans Minor Vedel, der fik nyt job som chef for en nyoprettet afdeling for Kommunikation og Trivsel under Århus Kommunes Børn og Unge-magistrat.

ka

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt