Fredericia henter ny direktør i Vejle

Fredericia henter ny direktør i Vejle

Fredericia har ansat en ny direktør for Pleje, sundhed og arbejdsmarked. Valget faldt på Karen Heebøll, der kommer fra en stilling som Senior- og sundhedsdirektør i Vejle

FREDERICIA: I Vejle har Karen Heebøl haft ansvaret for ældre- og sundhedsområdet med ca. 1.900 ansatte og et årsbudget på 1 mia. kr.

Som Senior- og sundhedsdirektør har Karen Heebøll haft det overordnede ansvar for både organisation og økonomi, ligesom hun har stået i spidsen for udviklingen indenfor seniorområdet. Tilbage i 2004 var Karen Heebøll en del af den overordnede ledelse for fusion og reorganisering indenfor velfærdsområdet, da Vejle Kommune fusionerede med Børkop, Give, Egtved og Jelling kommune.

Det var bl.a. Fredericia Kommunes strategiske og innovative satsninger som 'Fredericia Former Fremtiden' og projektet 'Længst Muligt I Eget Liv', der fik Karen Heebøll til at søge stillingen.

- Jeg har haft et ønske om at udvide mit arbejdsfelt indenfor de kommunale velfærdsområder. I Fredericia er der taget en række strategiske og innovative valg samtidigt med, at kommunen har sammenhæng mellem visioner og strategier til den daglige og tætte kontakt med borgerne, siger Karen Heebøll.

Karen Heebøll, 43 år, er gift, har tre børn og bor i Middelfart. Senest den 1. maj 2011 tiltræder hun stillingen som direktør, hvor hun afløser Helene Bækmark, der er blevet direktør for Ældre- og handicapforvaltningen i Odense.


ka

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt