Tidligere DR-general formand for COK

Tidligere DR-general formand for COK

Christian S. Nissen er tiltrådt som formand for COKs Advisory Board. Han vil fremover sidde for bordenden, når COKs Advisory Board drøfter COKs tilbud om kompetenceudvikling til Danmarks kommunale ledere
24. JAN 2011 12.34

 COKs Advisory Board består af topchefer fra kommuner og private virksomheder, samt en række forskere inden for offentlig ledelse. Her skal Christian S. Nissen, tidligere generaldirektør for DR,  tilføre sin personlige og faglige ballast og sit internationale udsyn fra en lang karriere.

Advisory Board skal løbende skabe en tæt forbindelse mellem forskningen, den praktiske erfaring og COKs tilbud til kommunale ledere. Dette skal sikre, at COK som Danmarks største udbyder af kompetenceudvikling til den offentlige sektor altid er på forkant med udviklingstendenser inden for kommunal ledelse.

Christian S. Nissen siger om sit nye tillidshverv:

- Landets kommuner bliver i de kommende år nogle af landets virkelig spændende arbejdspladser. Det er først og fremmest der, nytænkningen af den offentlige sektors serviceydelser kommer til at udfolde sig.

- Den faldende arbejdsstyrke vil sammen med det nybrud, der er på vej i hele den offentlige styrings- og ledelsestænkning, stille meget store krav til de kommende års indsats for kompetenceudvikling.

- Derfor ser jeg frem til arbejdet i Advisory Board. Det skal medvirke til, at COK's udviklingsarbejde sker i tæt samarbejde med både forskningsverdenen og det praktiske kommunale ledelsesarbejde.

mou

 

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt