Så fik Region Sjælland sin sundhedsprofil

Så fik Region Sjælland sin sundhedsprofil

I 2010 spurgte regionen 34.000 borgere i Region Sjælland: 'Hvordan har du det?' Nu har vi resultatet - se din kommunes profil her
24. JAN 2011 10.02

SJÆLLAND: I februar/marts 2010 besvarede borgere i Region Sjælland spørgeskemaet 'Hvordan har du det?'. 34.000 borgere fik tilsendt spørgeskemaet om deres helbred. 55 pct. har svaret.

Nu offentliggøres resultaterne om borgernes sundhedstilstand i Region Sjælland og i hver enkelt af komunerne i regionen.

Resultaterne skal fremlægges og drøftes i dag, mandag 24. januar, ved konferencen 'Lancering af Sundhedsprofil 2010' for politikere, fagfolk og praktiserende læger fra Region Sjælland og kommunerne.

Formålet er at sætte fokus på hvilke udfordringer, borgernes sundhedsvaner og helbred giver for det samlede sundhedsvæsen i Region Sjælland. Hvad kan vi gøre bedre?

Sundhedsprofilen 2010 er den første rapport, der udgives med detaljeret information om sundhed, sygelighed og sundhedsadfærd i samtlige 17 kommuner i Region Sjælland. Formålet med sundhedsprofilen er at give kommuner og region et planlægningsredskab inden for forebyggelsesområdet.

Sundhedsprofilen beskæftiger sig med følgende temaer:

* Demografi og sociale forhold
* Sundhedsadfærd
* Helbred og trivsel
* Forebyggelse og sundhedsfremme
* Kroniske sygdomme.

Alle landets regioner offentliggør deres sundhedsprofiler i perioden fra 20. januar til den 1. marts 2011.

Se detaljerede resultater for de 17 kommuner i regionen

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt