Bygger bro mellem skolen og ungdomsuddannelserne

House of Science er et samarbejde mellem Sønderborg Kommune, Danfoss Universe og ProjectZero

SØNDERBORG: Hørup Centralskole har i efteråret 2010 haft en innovationsuge med fokus på solcelleprodukter, og disse modeller vil torsdag den 20. januar 2011 indgå i en udstilling på skolen. Produkterne vil blive bedømt af en klasse fra Handelsgymnasiet på Business College Syd, som vil udvælge 6-8 produkter og efterfølgende lave reklame for disse, samt udarbejde en fælles præsentationsfilm af de udvalgte produkter.

Projektet afsluttes i marts 2011, hvor Hørup Centralskole og Business College Syd sammen vil udarbejde en fælles udstilling, hvor præsentationsfilmen og produkterne vil indgå sammen med de udarbejdede reklamer.

Innovations-eventén er et godt eksempel på hvorledes House of Science styrker kompetencerne indenfor klima, bæredygtighed og innovation på tværs af Sønderborg-områdets uddannelsesinstitutioner og dermed skaber en grøn tråd fra vuggestue til PhD.

House of Science blev etableret i 2008 i et tæt samarbejde mellem Sønderborg Kommune, Danfoss Universe og ProjectZero. Efterfølgende er Alssundgymnasiet, Business College Syd, EUC Syd og Statsskolen indtrådt i samarbejdet. House of Science er netop blevet Region Syddanmarks partner i LoCaRe-projektet (Low Carbon Region), hvor uddannelsesinstitutioner i Slovenien, Spanien, Italien og Sønderborg i samarbejde skal udvikle de mest effektive metoder til at skabe klimabevidsthed blandt elever/studerende og deres familier.

tj


Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt