Viborg melder HandiHelp til politiet

Viborg melder HandiHelp til politiet

Kommunen vurderer, at selvom firmaet skyndte sig at fremsende kreditnotaer på regninger, der uretmæssigt var sendt til kommunen, så er det stadig et forsøg på bedrageri

VIBORG: Viborg Kommune har besluttet at politianmelde HandiHelp for bedrageri. Det sker ovenpå udsendelsen om fupfaktureringer, som TV2s Operation X viste i sidste uge.


Viborg Kommune opdagede selv, at HandiHelp i to tilfælde havde sendt regninger, som der ikke var udført ydelser for, på henholdsvis 380.909 kr. og 77.088 kr. Efterfølgende har HandiHelp sendt kreditnotaer på beløbene.

Men det ændrer ikke på, at Viborg Kommune vurderer, at der har været tale om forsøg på bevidst at opkræve penge for arbejde, som ikke er udført - og at der dermed har været tale om bedrageri.

Socialudvalgsformand Mette Nielsen siger:

- Nu har vi fået en juridisk vurdering og konklusionen er, at HandiHelp anmeldes for forsøg på bedrageri. Det er jeg tilfreds med. Det er vigtigt, at vi får sat en stopper for forsøg på svindel og humbug på bekostning af skatteborgernes penge. De handicappede, de reelle firmaer og skatteborgerne har krav på, at der sættes en stopper for plattenslageri, siger Mette Niesen.

mou

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt