Stop for misbrug af ledige

Beskæftigelsesminister Inger Støjberg (V) lancerer en pakke med tiltag, der skal beskytte arbejdsløse mod dårlige tilbud om aktivering
17. JAN 2011 6.20

Ministerens udspil betyder blandt andet, at ledige ikke skal i virksomhedspraktik eller ansættes i løntilskud i den virksomhed, de senest har været ansat i.

Det skal nu ikke være muligt for offentlige virksomheder at have flere ansatte med tilskud end ordinært ansatte. Private virksomheder er i dag underlagt et rimelighedskrav om, at der mindst skal være fem ordinært ansatte pr. person i virksomhedspraktik eller løntilskud.

Formålet med aktive tilbud på private og offentlige arbejdspladser er at motivere, oplære og genoptræne den enkelte ledige, så han eller hun står bedre rustet til at komme i job igen.

- Enhver kan sige sig selv, at det ikke giver mening at opkvalificere en ledig i et job, han netop har mistet. Selvom det her ikke sker ret tit, så skærper jeg nu reglerne, så det slet ikke kan lade sig gøre at bøje dem, siger beskæftigelsesminister Inger Støjberg.

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt