Konservative synes at nærme sig nedsmeltning

Konservative synes at nærme sig nedsmeltning

Stigende pres på Lene Espersen for at gå af som formand. Ny måling giver partiet 4,4 pct. og flere partiforeninger kræver hendes afgang. Det samme gør tidligere borgmester i København
12. JAN 2011 21.58

De første helt åbne opgør med Lene Espersen som partiformand er nu en realitet, fortæller Politiken. Ifølge avisen, så har partiforeningen i Helsingør sendt et brev til partiets folketingsgruppe med en opfordring til et opgør med partiformanden. Andre partiforeninger har også opfordret til et øjeblikkeligt formandsskifte, rapporterer flere medier. Det gælder f.eks. Ishøj og Gribskov.

På Københavns Rådhus er den konservative, tidligere sundheds- og omsorgsborgmester Mogens Lønborg også trådt frem med en direkte opfordring til, at Lene Espersen trækker sig som formand.

- Der skal en ny i spidsen for partiet, og jeg vil pege på Lars Barfoed, siger Mogens Lønborg til Ekstra Bladets netudgave. De fleste synes at støtte Lars Barfoed, men Brian Mikkelsen nævnes også.

Lene Espersen er som udenrigeminister på rejse i udlandet, og afviser at haste hjem til den interne ballade.

Ifølge TV-Avisen, så rammer konservative bunden i en ny meningsmåling, der kun giver partiet 4,4 procent af stemmerne.

De konservative folketingemedlemmer støtter fortsat Lene Espersen, men det sker ifølge flere medier i en ualmindelig ulden tone. 

mou

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt